Pats!Boem!12+

Een bijzondere, grappige fysieke en cabareske voorstelling over vriendschap, verliefdheid en kleine momenten die voor iedereen herkenbaar zijn”.

In die ene seconde haal jij de trein. In die ene seconde ontwijk jij nog net die auto. In die ene seconde word je verliefd. In die ene seconde maak jij de beslissing….PATS! BOEM!

Die ene seconde kan je leven veranderen. Welke keuze maak jij? Luister jij naar je vrienden of naar jezelf? Doe je het wel of doe je het niet? Voordat je het beseft is die seconde voorbij en is het misschien al te laat….

PATS! BOEM! is een interactieve, humoristische en confronterende voorstelling voor klas 1 en 2 van de middelbare school (12+). De voorstelling is toegespitst op het gedrag van jongeren in het verkeer; Op de fiets, op de scooter, alleen of tijdens het stappen met vrienden. Puck, Robin en Eva maken zich klaar voor de ideale zaterdagavond. Afleiding, verliefdheid, vriendschap, onzekerheid, groepsdruk en een kapot fietslicht. Hoe blijf je in die ene seconde jezelf en laat jij je niet beinvloeden door een ander…..

PATS!BOEM! is met sterk fysiek spel, minimalistisch decor, sterkte interactie en een flinke dosis humor verfrissend, herkenbaar en prikkelend voor elke scholier in de zaal.

Het Nederlands Verkeerstheater biedt in samenwerking met Theatergroep Heer Otto de succesvolle jongerenvoorstelling PATS!BOEM! aan voor klas 1 en 2 van de middelbare school.

 

Voor meer informatie en boekingen klik hier