Maak tot de zomervakantie 2021 gebruik van de gratis online Verkeersprojecten door gastdocenten

Staat verkeersveiligheid ook bij uw school hoog op de agenda? Maak uw leerlingen bewust van hun rol in het verkeer en help mee het aantal ongevallen onder 12-18 jarigen te verminderen. Wij ontzorgen u hierbij, Daarom kunt u in de periode vóór de zomervakantie kosteloos aansprekende online verkeersprojecten inzetten.

Verkeersplein Amsterdam heeft maximaal 10 projecten te verdelen, dus wees er snel bij! U kunt via dit formulier doorgeven aan welke projecten u mee wil doen. Mochten de projecten al vergeven zijn, dan plaatsen we uw school op een wachtlijst en bent u volgend schooljaar gegarandeerd aan de beurt.

Met dit aanbod wil de gemeente Amsterdam het aantal verkeersongevallen onder scholieren terugdringen. U heeft volop keuze uit een gevarieerd aanbod met werkvormen als cabaret, theater of een online educatieve game. De projecten spelen in op thema’s als afleiding en alcohol & drugs in het verkeer. Hierna vindt u per project meer informatie over deze leuke en inspirerende verkeerslessen.

Wilt u hier meer over weten, neem dan contact op met:

Wilt u hier meer over weten, neem dan contact op met:
Lindy van Scharrenburg              06 – 20 65 53 21
Nynke van der Kallen                  06 – 12 16 59 60
Lisette de Wildt                            06 – 51 63 48 05

Gemeente Amsterdam hoopt op uw bijdrage, zodat we samen van Amsterdam een verkeersveilige stad kunnen maken!