Het aanbod

TotallyTraffic

vetveilig TotallyTraffic is een uitgebreid programma ter bevordering van de verkeersveiligheid van middelbare scholieren. Het is ontstaan in de provincie Zuid-Holland en door de provincie Noord-Brabant verder ontwikkeld. Inmiddels is TotallyTraffic uitgegroeid tot hét structurele lestraject op dit gebied op vele scholen in het voortgezet onderwijs. TotallyTraffic is een ‘bouwpakket’ voor educatie, af te stemmen op ieder schooljaar en ieder leerniveau.

Doe-het-zelf-lessen

De ‘doe-het-zelf’-lessen van elk één lesuur zijn snel voor te bereiden en zeer geschikt voor mentor- en uitvaluren. De lessen hebben een eigentijdse opzet en toon en zijn zeer gevarieerd. De thema’s sluiten aan op de belevingswereld van scholieren tussen 12 en 18 jaar, zoals groepsdruk, fietsen in groepen, voorrang bij rotondes, bellen of naar muziek luisteren tijdens het fietsen en gedrag in het openbaar vervoer.

Lesmaterialen

De online lessen vindt u op het afgeschermde deel en zijn uitsluitend beschikbaar voor scholen die deelnemen aan TotallyTraffic. Na deelname aan TotallyTraffic, ontvangt u van ons een unieke inlogcode voor de website waarmee u toegang krijgt tot de digitale lessen van TotallyTraffic. Tevens ontvangt u van ons de bijbehorende docentenhandleiding en het leerlingmateriaal van alle lesmodules in een overzichtelijke analoge modulemap.